Hiekkaharju Golf aloittaa 1.2.2023 kauden 2023

Hiekkaharju Golf avaa taas pienen talvilevon jälkeen ovensa hallin ja klubitalon osalta. Halli on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 11-20 ja klubitalo (toimisto ja caddiemasterpalvelut), sekä kahvio 11-17. Kahviosta saa kahvin, tuoreiden munkkien ja pullan lisäksi myös snack-listan mukaan ruokaa. Voit golfharjoittelun jälkeen käydä vaikka oluella, tai hiihtolenkin jälkeen minttu-kaakaolla. Klubitalon edestä kulkee, säävarauksella luonnolisesti, taas hyvin hoidettu latu, jossa helmikuussa kevätaurinko alkaa taas jo lämmittämään poskia.

Talvihallin käyttö on kaikille pelioikeutetuille VELOITUKSETON, myös aikarajoitetun pelioikeuden ostaneille. Muille jäsenille ja osakkaille se maksaa 10 € / h ja muille 15 € / h. Flightscope 10 € / h (ei sisällä lyöntipaikkaa). Koska paikkoja on rajoitettu määrä ja että mahdollisimman moni pääsisi harjoittelemaan, joudumme rajoittamaan ilmaisen harjoittelun maksimissaan kahteen tuntiin viikossa. Ajanvaraukset avattu 5.1.2023.

Hallin rakenteesta (kevytrakennehalli) johtuen hallin lämmittäminen talvipakkasilla on haastavaa, joten huoneenlämpöiseksi emme sitä pysty lämmittämään. Tavoitteena on saada sinne 10 asteen lämpötila. Aamupäivällä hieman aukeamisajan jälkeen lämpötila on vielä alhaisempi ja kovilla pakkasilla (alle -15 astetta) voimme joutua sulkemaan hallin kokonaan. Suljemme aina myös ajat varauskalenterista, mutta jos olet ehtinyt ennen sulkemista jo aikasi varaamaan, hallin sulkemisesta ei erikseen ilmoiteta, seuraa siis kotisivuja ja varauskalenteria, jossa asiasta tiedotetaan.

Tarvitset aina varauksen. Varaus tehdään tuttuun tapaan Enkoran kautta. Jos maksat käytöstä se tapahtuu samoin sieltä ja silloin saat pääsyoikeuteen oikeuttavan PIN koodin sähköpostitse. Veloituksettoman käytön omaavat saavat PIN koodin caddiemasterilta, mutta huomaathan, pelioikeusilmoitus, tai pelioikeus on oltava järjestettynä ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Osakkaat voivat tehdä pelioikeusilmoituksensa tästä, muissa asioissa voi ottaa yhteyttä aukioloaikojen puitteissa caddiemasteriin numerosta 029 170 2080, tai sähköpostitse toimisto@hieg.fi.

 

Osakkaiden pelioikeusilmoitukset

Ohjeet talvihallin varaukseen ja maksamiseen.