Haku Suomen kätevimmän työmatkan golfkentälle on nyt auki – meille et tarvitse autoa! Hae mukaan kesän caddiemaster-tiimiimme heti!

Etsimme Hiekkaharju Golfiin Vantaalle aurinkoisia, golfista ja asiakaspalvelusta innostuneita caddiemastereita kesäkaudelle 2021 – olisitko sinä yksi heistä? Kiinnostavien työ työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja paljon mahdollisuuksia nauttia golfin maailmasta.

Toisin kuin monella muulla golfkentällä, meille pääset myös julkisilla lähes ovelle asti, eli et tarvitse autoa käyttöösi! Lue lisää ja hae paikkaa heti!

Keitä me olemme?

Me Hiekkaharju Golfissa tarjoamme kaikentasoisille golfaajille erinomaiset puitteet pelata avarin jokimaisemin luonnon helmassa, kuitenkin aivan kaupungin ytimessä. Haluamme luoda mieleenpainuvia golfkokemuksia vasta-alkajille ja konkareille sekä kentällä että sen ulkopuolella – meille on tärkeää, että yhä useampi kokisi golfin ilon!

Eikö Hiekkaharju Golf ole vielä tuttu? Katso videolta, miltä meillä näyttää!

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työsopimukseen

Tarjoamme mahdollisuutta erilaisiin tuntisopimuksiin hakijan elämäntilanteen mukaan. Työn aloitus on huhti-/toukokuussa ja työ kestää syys-/lokakuuhun kauden keston mukaan. Ilmoita jo hakemuksessasi, millaisista tuntimääristä olisit kiinnostunut!

Monipuoliset työtehtävät

Caddiemasterin töihin kuuluvat muun muassa puhelinpalvelu, peliaikojen varaukset, pelaajien vastaanotto, kilpailujen ja tapahtumien hoito ja tulospalvelu, jäsenrekisterin ylläpito, kassajärjestelmän käyttö, päivittäiset perustilitykset sekä terassikahvilamme perustehtävät ja pro-shopin tuotteiden myynti.

Mitä odotamme sinulta

Tärkeintä tehtävässä on innostunut asenne ja motivaatio oppia uutta. Emme vaadi kokemusta golfin tai asiakaspalvelun parista, mutta laskemme ne toki hakijalle eduksi. Harrastatko itse golfia? Hienoa, se kannattaa ehdottomasti kertoa hakemuksessa!

Hae kesän golfintäyteisintä työpaikkaa nyt!

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille mahdollisimman pian osoitteeseen: toimisto@hieg.fi, niin olemme sinuun yhteydessä. Ehkä juuri sinä olet etsimämme uusi hiekkisläinen! Rekryprosessimme etenee nopeasti, kun löydämme parhaimmat matchit tiimiimme.