Haemme kaudelle 2023 kahta caddiemasteria

Hiekkaharju Golf hakee kaudelle 2023 kahta caddiemaster / kahvio-ravintolatyöntekijää, pääpaino caddiemasterpalveluissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aukioloaikojen puitteissa. Kesäkuukausina aukioloajat ovat 7:30 – 21:30. Työvuoroja on 4-5 / viikko ja päivittäinen työaika on 6 – 9 tuntia. Työ on määräaikainen, alkaa huhtikuussa ja päättyy lokakuussa.

Odotamme sinulta jonkin näköistä tuntemusta golfista ja kokemusta vastaavanlaisesta asiakaspalvelutyöstä. Osaathan hyvin suomenkieltä ja pärjäät myös englannilla.

Toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, ajanvaraukset, golf-tarvikkeiden myynti, kilpailujen ylläpito, tulosten laskenta ja muut vaihtelevat tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös kahvila- ja ravintolatuotteiden teko ja myynti, tarjoilu, joten anniskelu- ja hygieniapassi pitää olla. Jos sinulla ei niitä ole, niiden suorittamiseen ennen kauden alkua saat meiltä apua.

Pääset tekemään töitä nuorekkaaseen iloiseen porukkaan mukavien asiakkaiden kanssa, sekä sinulla on jatkuvasti 24/7 tukena kolme kokenutta työtoveria.

Hakemukset sähköpostilla toimisto@hieg.fi. Lisätietoja Henri Viirre 040 503 4005. Pidä kiirettä, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.