Golfintäyteistä isänpäivää kaikille – vie isä golfaamaan sunnuntaina 20 € / 9 reikää!

Sunnuntaina 8. marraskuuta juhlitaan kaikkia isiä – ja mikäs sen parempi tapa hemmotella isää kuin viedä hänet golfaamaan. Toivotamme kaikki isät erityisen lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan golfin ilosta ja raikkaasta ilmasta Vantaan Hiekkaharju Golfiin sunnuntaina 8. marraskuuta! Lämmikettä peliin saat klubitalomme ravintolasta esimerkiksi minttukaakaon muodossa – tai miksipä et juhlistaisi isää kuohuvalla?

Golfaavan isän suosikkilahjat Pro Shopista

Pro Shopistamme löytyy myös monia mahdollisuuksia muistaa isää juhlapäivänä. Esimerkiksi lahjakortti on varmasti isän mieleen! Entä oletko jo tutustunut golfaajan kodin hittituotteeseen, eli golfvarustetelineeseen? Seinään kiinnitettävä varusteteline bägeille, kengille ja muille golftarvikkeille on arkea helpottava ratkaisu golfihmisen kotiin.

Tarjous 99 € on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.

Isänpäivän erikoistarjous: osta golfvarusteteline mukaan isänpäivänä 8. marraskuuta, niin saat kaupan päälle 9 reiän pelikierroksen samalle päivälle! Täydellinen lahjaidea kelle tahansa golfaavalle isälle. Huomioithan, että kuvan varusteet eivät kuulu telinepakettiin.

Tavataan Hiekkaharjussa!

Olemme auki talviaukioloajoin maanantaista sunnuntaihin klo 8–17. Verkkosivuiltamme www.hieg.fi löydät aina ajankohtaisen tiedon kenttämme aukioloasta.

Tervetuloa, nähdään meillä!