Golfaa vuoden ympäri – Hiekkaharju Golfin talvihalli on nyt auki! Hinnat alkaen 10€/h

Hiekkaharju Golfin sisäharjoitteluhalli on nyt avattu ja käytössäsi! Ei ole parempaa aikaa laittaa swingiä tai lähipeliä kuntoon kuin talven pitkät kuukaudet – tai mikseipä vaikka ottaa uusi laji haltuun ja hankkia Green Card – näin olet valmis kesän peleihin heti kauden startatessa!

Hiekkaharjun talvihallista löydät niin lyöntipaikat omatoimiseen treenaamiseen kuin myös kattavat opetuspalvelut yksityistunneista kursseihin. Lähes 450 neliön hallissa pääset hyödyntämään pitkän lyöntietäisyyden sekä mahdollisuuden pitää turvaväliä toisiin treenaajiin.

Lyöntialueen lisäksi talvihallissamme on myös upouusi lähipelialue hiekoitettuine griineineen, jossa pääset laittamaan chipit ja putit kuntoon laadukkaissa puitteissa. Griini tarjoaa mukavaa haastavuutta mukailemalla oikeaa maastoa kaltevalla pinnallaan. Hallissa treenataan laadukkailla Wilson Premium Range -palloilla.

Tavoitteena kehittyä kesäkaudelle 2021? Ota opettaja avuksi!

Me Hiekkaharju Golfissa haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.  Kehittyminen, lajissa kuin lajissa, vaatii tietysti treeniä – ja kun tavoitteesi on nousta uudelle tasolle golfaajana, suosittelemme ottamaan avuksi ammattivalmentajan. Jo lähes 30 vuotta valmentaneen PGA Pro Mikko Korkalaisen oppeihin talvihalliin pääset varaamalla tasoosi ja tavoitteisiisi räätälöidyn yksityistunnin täältä!

Harjoittele säällä kuin säällä ja itsellesi sopivaan tahtiin – halli ei vaadi sitoutumista ja on avoin kaikille

Sisäharjoitteluhalliin on mahdollista ostaa niin yksittäiskäyntejä kuin myös useamman kerran paketteja. Saat verkkokaupasta oston yhteydessä PIN-koodin, jonka avulla pääset sisään halliin. Sisäharjoitteluhalli on avoinna päivittäin klo 7-23. Viimeinen varattavissa oleva vuoro on klo 22-23.

Tutustu edullisiin hintoihin – jäsenet treenaavat kympillä!

Nyt kannattaa liittyä Hiekkaharju Golfin jäseneksi jo ensi kaudelle, niin saat myös talvihallin jäsenhinnat käyttöösi. Jäsenyys vuodelle 2021 maksaa 81 euroa. Lisää tietoa jäsenyydestä löydät täältä.

Talvihalliin ostetaan ja varataan vuoro verkossa. Verkkokaupan ja varauspalvelun löydät Enkora-varausjärjestelmästä.

Talvihallin hinnasto on seuraava:

LyöntivuoroHintaOsakkaan hintaJäsenen hinta
1h15 € 10 € 10 € 
10 x 1h125 € 
Kausikortti*299 €   199 €   249 €   
*Kausikortilla pelataan arviolta maaliskuulle saakka. Kortti oikeuttaa yhteen voimassaolevaan varaukseen kerrallaan.

Golfpallot sisältyvät hintoihin.  Hallissa treenataan laadukkailla Wilson Premium Range -palloilla.

Hallille on helppo löytää, sillä se sijaitsee aivan Hiekkaharju Golfin klubitalon vieressä junaradan puolella. Paikalle pääseekin helposti vaikka julkisilla!

Tervetuloa tutustumaan! Lisää tietoa talvihallista löydät täältä.

Lisätietoja talvihallista saat caddiemasterilta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.