(Arvonta päättynyt) Voita kausikortti (arvo 299€) Hiekkaharju Golfin talvihalliin Vantaalle, sisältää myös 10 kertaa 1h FlightScope-lyöntianalysaattorin käyttöä!

Arvonta on käynnissä sosiaalisen median kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa. Käy kertomassa arvontajulkaisujen kommenttikentässä, miten juuri sinä ylläpidät kesäurheilulajien taitoja talven aikana, niin olet mukana arvonnassa! Laita myös ihmeessä uutiskirjeemme seurantaan, niin et missaa tuleviakaan arvontoja ja tarjouksia!

Talvihallissa golf on hauskaa talvellakin, kun pääset harjoittelemaan säällä kuin säällä. Marraskuussa avautuvassa golfhallissamme on lyöntipaikkojen lisäksi myös upouudet FlightScope-simulaattorit lyönnin tarkkaan analysointiin sekä lähipelialue puttigriineineen. Hallissa voit myös helposti tutustua uuteen lajiin, mikäli golf ei ole vielä tuttua sinulle!

Arvonta on käynnissä lokakuun loppuun saakka ja päättyy sunnuntaina 31. lokakuuta klo 23.59. Arvomme kaikkien Facebookissa ja Instagramissa määräajassa osallistuneiden kesken yhden koko kauden (arviolta marraskuusta maaliskuun loppuun) kausikortin Hiekkaharju Golfin talvihalliin (arvo 299€). Kausikortti sisältää normaalien lyöntipaikkojen ja lähipelialueen käytön sekä 10 kpl yhden tunnin FlightScope-lyöntianalysaattorin käyttöä.

Voittaja arvotaan ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Huomioithan, että mikäli emme tavoita voittajaa viikon sisällä, arvomme uuden voittajan. Palkinnon lunastusohjeet ilmoitetaan voittajille erikseen. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Arvonnan järjestää Hiekkaharju Golf – Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisena arvontaan. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.

Tutustu talvihalliin täältä.