Kauden päätöskisa lauantaina 12.10, kausi kuitenkin vielä jatkuu

Lauantaina 12.10. klo 10:00 alkaen pelataan kauden päätöskisa, kahden hengen Best Ball 18r. Muutama joukkue mahtuu vielä mukaan. Kisan jälkeen noin klo 17:00 kauden päätöstapahtuma jossa palkitaan kauden parhaat ja julkistetaan Vuoden Hiekkaharjulainen. Vaikka et kisaisi, tule silti iloiseen päätöstapahtumaan, lounasta tarjolla runsaasti ja lisäksi käytössä À la carte listamme.

Kausi ei kuitenkaan vielä lopu tähän. Yöpakkaset ovat alkaneet ja muutaman kerran kenttää on jouduttu jo aamulla pitämään kuuran takia pari tuntia suljettuna, mutta viimeiset kolme vuotta kausi on päättynyt vasta marraskuun puolessa välissä, hyvällä onnella kautta on siis vielä yli kuukausi jäljellä.

Tulevaan talveen kuitenkin jo valmistaudutaan. Maanantaina 14.10. poistetaan autot käytöstä, samalla  kenttä-WC suljetaan. Tiistaina 15.10. aloitamme kastelujärjestelmän tyhjennyksen. Kastelujärjestelmään ohjataan ilmanpainetta, jolla vesi puhalletaan ulos. Kentällä on sadettimia kymmeniä, joten toimenpide aiheuttaa parin päivän ajan veden purskahtelua siellä täällä.

Kenttä on loistavassa kunnossa, osallistu kauden päätöstapahtumaan ja tule nauttimaan vielä hyväkuntoisesta kentästä ennen talven tuloa.