Tee kisaholari ja voita vuoden saunajuomat Olvilta!

Tee hole in one virallisella, etukäteen ilmoitetulla kisakierroksella Hiekkaharju Golfin Pitkän Ysin 2. väylällä, ja voitat virkistävät saunaoluet tai alkoholittomat juomat koko vuodeksi!*

Hole in one -kisamme tarjoaa puhtaasti suomalainen Olvi, jonka valikoimasta löydät kesäjuomat niin kentälle energiaa antamaan kuin myös terassille kesäsäitä juhlistamaan.

Olvin hole in one -kisan säännöt

Holarikisa on voimassa koko kauden kaikissa virallisissa (Hiekkaharju Golfin ilmoittamissa) kisoissa, myös viikkokisoissa. Kisakierros täytyy olla ilmoitettu caddiemastereille etukäteen. Kisaväylänä on Pitkän Ysin 2. väylä, eli hole in one tulee saada tällä kakkosväylällä.

Lyöntimäärän tulee olla 1. Varapallolla tehtyä tai lyöntiä, johon tulee rangaistuslyönti, ei lasketa hole in oneksi. Rangaistuslyönti voi aiheutua mm. seuraavasti: 1) lyönti väärältä lyöntipaikalta, 2) pallo lyöty tiiauspaikan ulkopuolelta, 3) bägissä liikaa mailoja, 4) harjoittelu reikien välissä sääntöjen vastaisesti.

Hole in one tulee tehdä toisen pelaajan todistamana, joka on nähnyt lyönnin. Reiät tulee olla pelattu oikeassa järjestyksessä.

Lisätietoa haasteesta saat myös klubitalolta. Tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan kesästä aurinkoiselle terassillemme, kisaonnea kaikille!

*Vuoden saunajuomien määrä määritellään Olvilla. Pidätämme oikeuden muutoksiin.