Pitkä Ysi

Pitkän ysin väylät kumpuilevat avarassa ja kauniissa Jokiniemen peltomaisemassa. Kentän yhdeksästä väylästä kaksi (2. ja 4. väylä) on par kolmosia, neljä (väylät 1, 6, 8 ja 9) par nelosia ja kolme (väylät 3, 5 ja 7) par vitosia. Kentän par-luku on siis 74.

Kentän kokonaispituus on valkoisilta tiiltä mitattuna kaiken kaikkiaan 6102 metriä.

Pitkän ysin väyliä täplittävät lukuisat isot vesiesteet ja bunkkerit, jotka tarjoavat sopivasti haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Kiperiä paikkoja Pitkällä ysillä ovat muun muassa nelosväylän kookas hiekkaeste aivan viheriön vieressä sekä seiskaväylän keskellä olevan suuren vesiesteen ylitys. Myös kakkosväylän reunassa kiertävä Rekolanoja pakottaa pelaajan pitämään kielen keskellä suuta, jottei pallo päädy viheriön sijasta puron pohjalle. Koska Pitkä ysi sijaitsee keskellä avointa peltoaukeaa, tuo tuuli vielä oman lisämausteensa pelaamiseen.

Pitkä ysi on mahdollista kiertää joko yhteen tai kahteen kertaan. Yhden yhdeksän reiän kierroksen pelaaminen vie aikaa noin kaksi tuntia, joten golfista ehtii hyvin nauttia kiireisempinäkin päivinä.

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

029 170 2080

caddiemaster@hieg.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIT