TOIMIKUNNAT

Toimikunnat

Kenttätmk

Marko Kosonen

Kilpailu- ja tasoitustmk

Jari Rantalainen

Klubitmk, naiset

Anita Tirkkonen

Klubitmk, seniorit

Leevi Keränen

Kaikki toimikunnat kaipaavat innokkaita tekijöitä tai ainakin ideoita toteutettavaksi. Voit ottaa yhteyttä keneen tahansa toimikunnan vetäjään tai hallituksen jäseneen kertoaksesi ideoitasi ja toiveitasi.

Toimikuntien tehtävät

Kenttätoimikunta

Kenttätoimikunta pyrkii kehittämään kenttää, sen pelattavuutta ja turvallisuutta. Toimikunta hoitaa myös tarpeellisten talkootapahtumien järjestelyt.

Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

Kauden aikana järjestetään sekä seuran sisäisiä että avoimia kilpailuja. Seuran sisäisiä kilpailuja ovat mm. erilaiset viikkokilpailut, miesten ja naisten reikäpelit sekä miesten ja naisten mestaruuskilpailut yleisessä sarjassa, senioreille ja junioreille. Näistä sisäisistä kilpailuista toimikunta vastaa kokonaisuudessaan. Avoimien kilpailujen ja kauden kilpailukalenterin suunnittelu tehdään yhteistyössä kenttäyhtiön kanssa.

Seuran pelaajat voivat osallistua erilaisiin Suomen Golfliitto ry:n ja Uudenmaan piirin järjestämiin kilpailuihin, mikäli osallistumisoikeus niihin saadaan. Juniorit ja seniorit voivat osallistua aluetour-kilpailuihin ja myös SM-tason koitoksiin, jos edellytykset niihin saavutetaan. Seura maksaa edellä mainittujen kilpailujen kuluja tapauskohtaisesti etukäteen sovittavin perustein.

Seuran jäsenistöä kannustetaan osallistumaan sekä omiin että muilla kentillä pidettäviin kilpailuihin.

Tasoitusten osalta toimikunta ohjeistaa ja valvoo tuloskorttien käyttöä ja jättöä, tasoitusten laskentaa sekä pelitasoitusten ylläpitoa. Toimikunta käyttää ylintä päätäntävaltaa harkinnan varaisissa tapauksissa yksittäisen jäsenen tasoituksen tarkistamiseksi vastaamaan pelaajan todellista pelitaitoa.

Junioritoimikunta

Toimikunnan tavoitteena on kehittää juniorigolftoimintaa monipuolisesti, auttaa junioreita kehittymään seuran puitteissa ja saada uusia junioreita ohjatun valmennuksen piiriin. Junioreille perustetaan tarpeellinen määrä valmennus- ja kilpagolf-ryhmiä. Kilparyhmien tavoitteena on menestyä avoimissa kilpailuissa sekä saada edustajia junioreiden eritasoisille valtakunnallisille kiertueille ja SM-kisoihin.

Kaudelle 2019 haetaan tukirahoja junioreiden toiminnan kehittämiseen.

Klubitoimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää jäsenistölle pelikauden aikana (mahdollisesti myös pelikauden ulkopuolella) erilaisia jäsentapahtumia sekä koordinoida golfin perustietoihin ja – taitoihin, sääntöihin ja etikettiin liittyvää koulutustoimintaa.

Kaudella 2019 järjestetään budjetin ja muiden resurssien puitteissa yhdessä kenttäyhtiön kanssa seuran 30 v. Juhlat.

Toimikunnan tehtävänä on myös edistää erilaisten ryhmien kuten senioreiden, naisten ja aloittelijoiden yhteishenkeä ja perinteistä golfkulttuuria, kehittää golfia kunto- ja kilpaurheiluna sekä toimia yhteistyössä klubin muiden toimikuntien, Uudenmaan piirin ja Suomen Golfliiton kanssa. Toimikunta järjestää seuraotteluita ja muita vastaavia tapahtumia, pyrkii edistämään kuntoliikuntaa ja kannustaa heitä osallistumaan kilpagolfiin.

Yhteystiedot