Hiekkaharju Golfin uusi asiakaspalvelupäällikkö on Tatu Moisio

Tatu Moisio aloitti tehtävässään 24. toukokuuta ja toi aurinkoisen kesäsään mukanaan.

Kasvavan ja alati kehittyvän Hiekkaharju Golfin osaava tiimi vahvistuu entisestään, kun Tatu Moisio aloitti asiakaspalvelupäällikön tehtävässä 24. toukokuuta.

Tatu ottaa vastuulleen muun muassa klubin ja ravintolan palveluiden kehittämisen. Kokemusta häneltä löytyy ravintola-alan esimiestehtävistä jo vuodesta 2000. Jos uusi asiakaspalvelupäällikkömme vaikuttaa tutulta, olet saattanutkin jo törmätä häneen – Tatu on nimittäin vaikuttanut aikaisemmin muun muassa Peuramaalla, Eke Golfissa, Ruukkigolfissa ja Kuortane Golfissa. Viimeiset kymmenen vuotta Tatun uraa onkin kulunut golfkenttien klubiravintoloiden monipuolisten esimiestehtävien parissa.

Tatu kertoo lähtevänsä innolla kehittämään niin golfklubin kuin ravintolan palveluja.

”Lanseeraamme alkuun uuden klubiravintola-menun ja päivitämme myös kahvilatarjontamme heti toukokuun aikana. Tarkoituksenamme on saada golfareiden lisäksi myös lähialueen asukkaat sekä ulkoilijat käyttämään laadukkaita palveluitamme entistä enemmän ja viihtymään myös pidempään – ympäri vuoden.”

Pidä kanaviamme silmällä, niin pääset heti ensimmäisten joukossa kurkistamaan ravintolan uuteen tarjontaan. Uuden asiakaspalvelupäällikön voi tästä päivästä lähtien bongata myös Hiekkaharjussa.

”Nähdään klubitalolla!”, Tatu päättää.

Palvelupäällikköömme saat yhteyden sähköpostitse tatu@hieg.fi. Tatulta voit varata muun muassa tapahtumat ja yritysyhteistyöt!